Barndom   Karup   Holckenhavn   Stålindustri   Ny Stålindustri   Metalbyg   Kildegården   El/montage

De seneste år - mest vikararbejde.

Toppen af siden          Forsiden          SEND EN MAIL TIL MIG.

I mit arbejde på Riegens var jeg rundt i flere forskellige afdelinger, men det var alligevel noget helt andet, end jeg havde været vandt til før i mit liv. Tidligere var det meget varierende opgaver med tid til at kæle for detaljerne. Her var det serieproduktion med så mange som muligt, så hurtigt som muligt

(Louis Poulsen katalog)

Det første stykke tid var jeg i ledningsafdelingen, hvor der fremstilles kabler og ledninger til brug i montagen.

Derefter var jeg i afdelingen for vandtætte armaturer og for skibsarmaturer med indbygget nødbelysning (Lindø). Den første tid samlede og pakkede jeg serier af standardarmaturer. Senere lavede jeg montagearbejde både manuelt og for standardarmaturernes vedkommende på ledningsrobot.

Til sidst var jeg i malerafdelingen, hvor jeg kontrollerede de malede dele og stablede dem på paller, talte og registrerede dem på edb, og sørgede for at de kom videre til den afdeling, som skulle bruge dem.

Hjemme-is... Hjemme-is... - vikar hos Temp-Team.

Bofrost

Hjem-is

eismann

November 2003 startede jeg hos firmaet, som bl.a. laver Hjem-is-bilerne, Carlsen Europa.

Her var det meningen, at jeg skulle være i montageafdelingen, hvor indmaden i bilerne bliver monteret.

P.g.a. mit tidligere arbejde inden for elområdet, blev jeg hurtigt overflyttet til afdelingen, som fremstiller kølemaskinerne.

Kølemaskinerne blev bygget op helt fra grunden. Alle dele blev monteret på en bundramme og forbundet med kobberrør. Derefter blev systemet trykprøvet.

Mit arbejde bestod derefter i at montere eltavle og de elektriske forbindelser.

Til sidst satte jeg strøm til maskinerne og prøvekørte dem, før de blev sendt til montagen og blev installeres i bilerne.

Jeg sluttede min første periode efter 14 måneder ved Carlsen Europa i januar 2005.

Jern og metal - vikar hos Temp-Team.

I efteråret 2005 fik jeg lejlighed til at arbejde 4½ måned mere ved Carlsen Europa. Denne gang var det i montagen. Her var min opgave at montere kølemaskinerne i bilerne, og at montere hele indretningen i "maskinrummet".

  Dyrlægebord med elektrisk hæve/sænke funktion fremstillet til firmaet Jørgen Kruuse A/S.

I foråret 2006 var jeg i et vikariat ved Beka i Marslev. Her var mit arbejde at save, bore, dreje og i det hele taget at tildanne emner, så de var klar til svejsning.

Beka fremstiller forskelligt hospitalsudstyr og har også en afdeling, som fremstiller værktøjskasser, transportkasser og reoler til værkstedsindretning.

I foråret 2005 var jeg vikar hos Juliana Drivhuse. De havde fået en masse ordrer, bl.a. på grund af den storm der havde været i efteråret 2004, og som havde ødelagt mange drivhuse landet over.

 Profilerne kom fra saveafdelingen til bearbejdningsafdelingen, hvor jeg arbejdede. Her blev de forskellige samledetaljer boret, lokket og fræset ud m. m. inden profilerne gik videre til pakkeafdelingen.

  I maj 2006 startede jeg i et vikariat hos Exhausto A/S i Langeskov. Firmaet fremstiller ventilationssystemer med hovedvægten lagt på varmegenvinding, men også køling og opvarmning kan indbygges i systemerne.

Oprindelig startede firmaet med at producere røgsugere til forskellige formål. Disse fremstilles stadig i stort antal og eksporteres især til England og Amerika.

  Krydsvarmeveksler Vex 3,5.

   Luftkøleaggregat CU 160.

  Taggennemføringer.

Mit arbejde bestod for det meste i at udskære isoleringsmaterialer til bl.a. varmevekslere, køleunits og røgsugere. Desuden tildannede jeg emballage til flere af produkterne.

Fastansættelse hos Exhausto A/S.

I februar 2008 blev jeg fastansat, efter at have været der som vikar i næsten 2 år.

Jeg blev ansat, fordi firmaet havde købt en ny maskine. Før blev ventilatorhjulene afbalanceret løse. Den ny maskine afbalancerer hjul og motor som en samlet enhed.

Jeg blev ansat til at programmere og indkøre den ny maskine, som var købt hos det tyske firma Carl Schenck AG, og som var den første af denne type, som var solgt i Danmark.

I begyndelsen fortsatte jeg med at skære isolering ved siden af arbejdet med opstilling og indkøring af maskinen.

Efter et par måneder overgik jeg til at være en fast del af teamet, som fremstiller motorsektionerne til de forskellige anlæg.

Der fremstilles i alt 31 forskellige modeller af motorsektioner.

Barndom   Karup   Holckenhavn   Stålindustri   Ny Stålindustri   Metalbyg   Kildegården   El/montage