Jeg har været aktiv i mange forskellige sammenhænge i mit liv. På disse sider har jeg valgt nogle områder ud.

Husbyggeri: Mens jeg var ansat i Flyvevåbnet og arbejdede på Flyvestation Karup, byggede jeg selv hus på en bakketop ved Engesvang mellem Ikast og Silkeborg. (1978-1982)

Tema-TV: Her har jeg været med til at lave et ugentligt ½-times børneprogram. "Børnehjørnet", som blev lavet af en forening af frikirker i Odense og sendt på lokal tv. (1988-1997)

Buschauffør: Mens jeg boede i Nyborg kørte jeg for mange forskellige, mest kor og orkestre, men også i andre sammenhænge. Jeg kørte meget for Frelsens Hær både i min egen 13 -personers Fiat Ducato og i en lejet 50-personers bus. (1992-1997)

Nødhjælp: Jeg er med i arbejdet i foreningen "Latvia", i daglig tale kaldet Latviagruppen, der har til formål at hjælpe mennesker i Letland, som har det svært. (1996- ? )

Nærcafe: Jeg sprang til, da der manglede en til at køre en narkoman, Keld, til behandling i Nordjylland. Jeg er blevet hængende i arbejdet lige siden. (1996- ? )

Lydmand: Et år på højskole i Brande blev p.g.a. min elektronikuddannelse og min erfaring fra tv-arbejde til et år med lyd. (1998)

Webmaster: Et kursus i foråret 2000, hvor jeg første gang stiftede bekendtskab med den moderne edb, har udviklet sig til, at jeg i dag laver hjemmeside for et behandlingshjem for misbrugere. (2002- ? )

Foto: Jeg startede som dreng med min mors BOX-kamera og har fotograferet lige siden.

Husbyggeri   Tema-TV   Buschauffør   Nødhjælp   Nærcafe   Lydmand   Webmaster   Foto

Indblandet i mangt og meget.

Toppen af siden          Forsiden          SEND EN MAIL TIL MIG.

Husbyggeri   Tema-TV   Buschauffør   Nødhjælp   Nærcafe   Lydmand   Webmaster   Foto