Foran vandrehjem i Århus

Husbyggeri   Tema-TV   Buschauffør   Nødhjælp   Nærcafe   Lydmand   Webmaster   Foto

Kørsel over hele landet med kor og orkester.

Toppen af siden          Forsiden          SEND EN MAIL TIL MIG.

Chalk Farm Band foran Odense Rådhus

Mens jeg var ansat i Flyvevåbnet, havde jeg muligheden for at tage stort kørekort og kørekort til bus, så jeg så at sige fik "pladen fuld".

Det har gjort, at jeg har fået nogle opgaver og nogle oplevelser, jeg ellers ikke ville have fået.

En af de mere specielle var da Frelsens Hær spurgte, om jeg ville være chauffør på en bus, de havde lejet. De skulle have besøg af THE CHALK FARM BAND OF THE SALVATION ARMY fra London.

Det går for at være et af de fineste brassbands i verden. Blandt dets medlemmer er fire konservatorielærere, flere fra London Symfonikerne, flere fra Royal Air Force Band. Alle musikere i topklasse.

De skulle en tur rundt i Danmark og spille i forskellige byer. Jeg hentede dem i Tirstrup Lufthavn og kørte dem til et vandrehjem i Århus, hvor de skulle overnatte første nat.

Derefter gik turen fra by til by. Og hvilken tur. Musikerne  måtte have deres personlige bagage med op i bussen, fordi deres instrumenter fyldte al bagagepladsen i bunden af turistbussen.

Fordi det fyldte så meget, og fordi det hele vejede over 800kg, ville de gerne så tæt på de steder, de skulle spille, som muligt.

Så på denne tur kom jeg ind og ud og rundt, steder hvor man normalt ikke ville drømme om at komme, og slet ikke med en bil af den størrelse.

Husbyggeri   Tema-TV   Buschauffør   Nødhjælp   Nærcafe   Lydmand   Webmaster   Foto