Tommy før hans ophold på Betesda Rehabilitering.

Misbruger   Nærcaféen   Keld   Hjælp mig   Sønderholm   Evangeliecentrene   Ludvig   Forvandling
Toppen af siden          Forsiden          SEND EN MAIL TIL MIG.

Kan en misbruger blive helt fri ?

Tommy i dag som medarbejder på Betesda.

Ja, kan en misbruger blive helt fri af sit misbrug? Det er det spørgsmål som mange stiller sig. Og mange vil sige, at det er praktisk taget umuligt

Når man ser på narkovraget Tommy Rhode Jensen her til venstre og sammenligner med den glade og trivelige betesda-medarbejder Tommy Rhode Jensen til højre, er det vist klart for enhver, at der er sket noget radikalt.

Tommy fik en skæv start på livet. Eksperimenterede med LSD og speed, og endte som kriminel heroinmisbruger. Fik en søn, men mistede kontakten med ham.

Tommy og Charlotte med lille Sandra.

Tommy har i dag familie med lille Sandra ( født på Herning Centralsygehus fredag d. 16 januar 2004 ) som det sidste skud på stammen. Han har også fået genskabt kontakten til sin søn og har et godt forhold til ham.

Tommy har sin egen hjemmeside, hvor han fortæller om sig selv og sit liv. Her giver han også sit svar på, hvordan man kan slippe fri af sit misbrug.

Tommys forvandling.

En misbrugers forvandling set med egne øjne.

Jeg kender ikke Tommy særlig godt personligt, men kender historien om hans vej ud af misbruget på grund af mit eget arbejde blandt misbrugere.

Jeg har derimod på nærmeste hold fået lov til at opleve, hvordan han, som var kendt som Røde Keld i det odenseanske narkomiljø, blev forvandlet til Guitar Keld, der med sin glade sang fortæller om det nye liv han har fået.

Kelds vej ud af misbruget startede i 1996. Han havde da været misbruger i 25 år, heraf heroinmisbruger i 18 år.

Vejen ud af narkohelvedet kom for Kelds vedkommende til at gå gennem en nystartet café, Nærcaféen, der havde til formål at række ud til hjemløse, misbrugere, prostituerede og andre udstødte i Odense.

Keld Jensen (Guitar Keld) spiller og synger i Nærcaféen.

Misbruger   Nærcaféen   Keld   Hjælp mig   Sønderholm   Evangeliecentrene   Ludvig   Forvandling