Lidt privat      Sarah Louise     English

Sarah Louise, som jeg kender hende.

Toppen af siden          Forsiden          SEND EN MAIL TIL MIG.

I februar 1983 var jeg på besøg hos bekendte i Aarhus. Jeg blev inviteret med ind til en ny, der var flyttet ind i blokken. Det var en ung pige med en lille datter, Sarah, på 11 måneder.

Det var det første jeg så til Sarah Louise Christiansen, men det blev ikke det sidste. Vi kom til at tilbringe meget tid sammen de næste 10 år, fordi jeg endte med at blive gift med Sarahs mor.

Sarah var en rigtig lille krudtugle. Der var gang i hende hele tiden. Meget af legene gik ud på at klæde sig ud og spille komedie. Jeg var ansat på Holckenhavn Slot ved Nyborg. Den nuværende ejer Christinas lillesøster Therese var næsten jævnaldrende med Sarah.

De to brugte meget tid på at klæde sig ud som fine damer eller prinsesser. Jeg blev derfor ikke spor forbavset, da jeg så dette på en hjemmeside. Jeg tænkte: "Ja, selvfølgelig. Det er lige Sarah!"

En af de ting som gjorde, at jeg sagde det, var, at hun altid var i sit es, når hun var foran et kamera. Sød og naturlig og fuld af liv. At dømme efter modeloptagelser er hun stadig den samme søde Sarah.

Denne side er lavet som en kærlig hyldest til en fantastisk pige, som jeg tænker på hver dag.

HELD OG LYKKE, SARAH.

Lidt privat      Sarah Louise     English