Stuen på Bjernemosegård hvor det skete

Troen   Opvæksten   Min Vej   Mødet   Født på ny   Født på ny oplevelser   Frelseren   Frelsesvished

Søndag d. 29. november 1987 kl. 17:30.

Toppen af siden          Forsiden          SEND EN MAIL TIL MIG.

Denne søndag kom til at ændre mange ting i mit liv.

Hen på eftermiddagen lavede jeg kaffe, og da klokken var ca. tre, satte jeg mig ved mit spisebord i stuen med en kop foran mig. Jeg sad på stolen nærmest døren ud til køkkenet.

Her blev jeg klar over, at jeg ikke var alene i stuen. Der var én tilstede. Én som var usynlig, og som stillede mig et spørgsmål:

Spørgsmålet !

"Jeg har de sidste 10 år trænet dig  og udviklet de evner, som du er født med.

Du har fået en styrke og en evne til at stå alene, og til at holde fast ved det som du er sikker på, selv om alle andre siger, at det er forkert.

Du er udstyret med en evne til at, selv om du står i en situation, du aldrig har været i før, at reagere rigtigt, nærmest som en rygmarvsreaktion.

Du har fået en evne til at se sammenhænge i ting, som andre ikke formår.

Jeg har givet dig disse evner og trænet dig i disse ting. Nu ønsker jeg, du skal bruge det for mig. Jeg har et arbejde til dig. Vil du tage det ?"

Svaret og det der fulgte.

Det sagde jeg ja til d. 29-11-1987 kl. 1730.

Efter at have sagt ja kom det:

"De ting du har gjort hele dit liv, men helst har villet lade være med. Det var godt. Glem det. Ja, jeg vil bruge dig, men vent."

Så så jeg et syn. Nogle mennesker der omfavnede hinanden, mens de lo og græd på en gang. Og jeg havde en fornemmelse af, at der skete en masse omkring dem. Helbredelser og mirakler. En masse ting der skete i sådan en fart og så meget, at de ikke kunne fatte, at de var en del af det. Derfor lo og græd de af bare glæde.

Derefter havde jeg en fornemmelse af at være inde i centrum af en hvirvel­storm. At være inde i det totalt vindstille i midten, og så føle at tingene sker omkring en med en ufattelig hastighed.

I mens alt dette skete, følte jeg, at der gik en hel masse uden om min bevidsthed og ind i min underbevidsthed. Jeg sad et øjeblik, inden det gik op for mig, at jeg havde en fast overbevisning om, at alt det, der stod i biblen, var sandt.

Derefter kom der to ting i mine tanker: Nu skal jeg døbes, og nu skal jeg til at betale tiende!

Indtil da havde jeg ikke vidst, eller gjort mig selv det bevidst, hvem det var, der ville i kontakt med mig. Og derfor var jeg først bag efter klar over, at jeg havde sagt ja til Jesus. Til at tjene ham.

Jeg ved ikke den dag i dag, hvem der var i min stue dengang. Om det var Gud, Jesus, Helligånden eller en engel. Men jeg oplevede, at det der skete den dag var, at jeg blev født på ny, som Jesus siger i Johannesevangeliet kapitel 3. Og fra den dag af har jeg været sikker på, at Jesus er den, han siger han er.

Troen   Opvæksten   Min Vej   Mødet   Født på ny   Født på ny oplevelser   Frelseren   Frelsesvished